fredag, november 23, 2007

The times they are a'changin...

Det här inlägget är skrivet med TIP och Microsofts tabletteknik för handstilsigenkänning. Jag har nämligen bytt ut min Macbook till UMPC. MS Vista är byggt för tablet och UMPC.

Passar mig perfekt eftersom penna är mitt huvuddakliga verktyg och alltid har varit.

Om ni vill se en UMPC in action så är det en sådan "Hi I am a Mac" skådisen räddar världen med i Die Hard 4.0.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Martin!
Jag heter Anna Tjernström och har läst din blogg ett tag, jag tycker att den är intressant och alltid kul att läsa :). Jag har funderat ett tag på att skicka denna ''kommentar'' som ett mail men har inte hittat din email adress och aldrig riktigt vågat. Men jag har nog tänkt nu att det är lika bra att skicka, jag vill ju :D.
Jag har sedan jag var mycket yngre länge velat bli regissör men aldrig riktigt vetat hur de som jobbar som regissörer går till väga, jag vet att många svenska regissörer läst på DI men det är dock en väldigt svår skola att komma in på och trots att jag drömmer om att gå där så är det alltid intressant och bra att ta reda på hur andra regissörer kom in i branschen. Det vore verkligen fantastiskt om du kanske ville maila mig ett svar eller kanske göra en bloggpost om det, du kanske redan gjort det men jag har inte hunnit gå igenom alla dina poster :).
Ha en trevlig resten av veckan och en trevlig kväll - du är grym!

MVH Anna Tjernström
anna_tjernstrom@hotmail.com