Ha ha. Har du haft en bar? Grymt cool! Vad hette den?
Ska testa drinken vid första bästa tillfälle.
Drack en Horses Neck i fredags. Helt ny för mig. Brandy, Angostura bitter, Ginger Ale och...här verkar versionerna skilja sig...ett apelsinskal som ska skäras i en tunn spiral så att det ringlar sig genom drinken. Tydligen ska bartenders ogilla drinken av just den extra arbetsamma anledningen. Annars är ju gräddrinkar ruggigt impopulära...
Baren hette Skitiga Duken och låg en trappa ovanför en italiensk restaurang. Där gickmest öl och godisshots var inne då. Vi körde mycket Live band där på en taskigt liten scen men det var skoj.
tråkiga drinkar eller för jobbiga "hade vi slut på".
3 kommentarer:
Då ska du få en drink av mig som jag uppfann när jag hade en bar i Gamla stan 94.
"Consigliere"(Italienska för rådgivare/Tom Hagen i Gudfadern)
4-6 cl cognac
1/2 pressad lime
krossad is
fyll upp med Coca Cola(inte pepsi el liknande)
Fyll upp och rör om lite.
Bra stort glas med tunna kanter, gärna lågt och brett.
Peter L
Ha ha. Har du haft en bar? Grymt cool! Vad hette den?
Ska testa drinken vid första bästa tillfälle.
Drack en Horses Neck i fredags. Helt ny för mig. Brandy, Angostura bitter, Ginger Ale och...här verkar versionerna skilja sig...ett apelsinskal som ska skäras i en tunn spiral så att det ringlar sig genom drinken. Tydligen ska bartenders ogilla drinken av just den extra arbetsamma anledningen. Annars är ju gräddrinkar ruggigt impopulära...
Baren hette Skitiga Duken och låg en trappa ovanför en italiensk restaurang. Där gickmest öl och godisshots var inne då. Vi körde mycket Live band där på en taskigt liten scen men det var skoj.
tråkiga drinkar eller för jobbiga "hade vi slut på".
Skicka en kommentar